VÚB mení architektúru pobočiek aj na Východnom Slovensku

06.09.2004 Celý región

Prešov, Košice 6. septembra 2004 – VÚB banka v tomto roku otvorila na východe Slovenska už dve redizajnované pobočky – v Prešove na Masarykovej 1...
Prešov, Košice 6. septembra 2004 – VÚB banka v tomto roku otvorila na východe Slovenska už dve redizajnované pobočky – v Prešove na Masarykovej 13 a v Košiciach na Bačíkovej 2. Dnes slávnostne otvára po rekonštrukcii ďalšie pobočky v Prešove na Hlavnej 133, v Košiciach na Hlavnej 8 a v Moldave nad Bodvou na Hviezdoslavovej 13.

V Košiciach budú tento rok po redizajne otvorené taktiež pobočky v OC Bukovec a na Letnej ulici a v prešovskom regióne na rekonštrukciu čaká pobočka vo Vranove nad Topľou.

Redizajn odbytových miest začala VÚB banka 4. apríla minulého roku, pričom vlani vizuálne i kvalitatívne zmenilo svoju tvár 45 pobočiek. Do konca tohto roku prejde rekonštrukciou ďalších približne 80 retailových i korporátnych pobočiek. V interiéroch budú prevládať rovnaké prvky i farby – drevo, kov a sklo v bielo-modrých farbách.

„ Našou stratégiou je neustále zvyšovanie komfortu pre zákazníka, chceme, aby sa u nás cítil dobre. Snahou je odbúrať rady pri priehradkách a klienta i bankového poradcu usadiť za jeden stôl a tým vytvoriť príjemnú atmosféru. Trend otvorenej banky je zmena imidžu v kombinácii s poskytovaním kvalitnejších služieb a nových produktov, “ povedal generálny riaditeľ VÚB, a.s. , Tomas Spurny.
V praxi to znamená, že návšteva banky bude pre klienta príjemná a pri individuálnom pohovore si zariadi potrebné operácie. Pobočky VÚB banky tak po celom Slovensku získavajú jednotnú tvár a klient sa v nich nestratí. Do ktorejkoľvek pobočky vstúpi, nájde tie isté zóny, okrúhle stoly a oválne polosteny z matného skla, všade mu bankoví pracovníci poskytnuté rovnaké služby. VÚB mu však okrem príjemných pobočiek ponúka možnosť vykonávať bankové operácie pomocou moderných foriem komunikácie – prostredníctvom telefónu a cez internet. Banka tak umožňuje klientovi prístup k svojim peniazom a vykonávanie operácií po celých 24 hodín denne.

Projekt novej pobočkovej siete vznikol v spolupráci s materskou skupinou Banca Intesa v Taliansku, pričom VÚB, a.s. , čerpala predovšetkým z know-how a pozitívnych skúseností sesterskej Privrednej banky, ktorá je druhou najväčšou bankou v Chorvátsku. VÚB plánuje v tomto roku zrekonštruovať vyše 80 odbytových miest, z toho 12 firemných pobočiek. VÚB banka má po celom Slovensku 204 retailových a 26 firemných pobočiek.
 

Vyberte región